controle tandzorg

Praktijk Tandzorg Amersfoort

Een gezond en goed verzorgd gebit is essentieel voor uw mond en algemene gezondheid. Tandzorg Amersfoort biedt u graag hoogwaardige tandheelkunde en mensgerichte aanpak aan, zodat u levenslang kunt genieten van een gezond gebit.

Hoewel de naam nieuw klinkt, is Tandzorg Amersfoort een voortzetting van een zeer rijk verleden. Na 30 jaar besloot de ervaren tandarts dhr. Versteeg (Tandartsenpraktijk Versteeg) de stok over te dragen aan het gedreven en ervaren team van Tandzorg Amersfoort. Ondanks deze verandering bleven veel dingen hetzelfde. Naast de vertrouwde zorg, blijven ook bekende gezichten (assistente Lia en mondhygiëniste Ria) actief in de praktijk.

Daarnaast heeft de overname mooie veranderingen met zich meegebracht. Naast een naamswijziging vindt er binnenkort ook een verbouwing plaats. Deze is noodzakelijk om moderne apparatuur ruimte te kunnen bieden in de praktijk.

Naast algemene tandheelkunde bieden wij gespecialiseerde behandelingen aan waaronder endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde. Ook hanteren wij geen wachttijden, waardoor u zich meteen kunt inschrijven en een afspraak inplannen.

Door de overname van de praktijk zijn er een aantal zaken die voor u veranderen. De facturen van uw bezoeken worden niet meer via machtigingen van uw rekening afgeschreven, maar zullen door factoringbedrijf Infomedics worden afgehandeld.

Wees welkom in onze praktijk voor de juiste aandacht en zorg voor uw gebit!

Het team

Het team van Tandzorg Amersfoort bestaat uit meerdere mondzorgprofessionals. Onze professionals hebben ervaring in meerdere differentiaties in de tandheelkunde zoals endodontologie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

DHR. N. PARLAK

Tandarts

DHR. M. DUMAN

Tandarts

DHR. A. DIBRA

Tandarts

NESLIHAN

Mondhygiëniste

RIA

Mondhygiëniste

LIA

Tandartsassistente

Eda

Tandartsassistente

SHAKIBA

Praktijkmanager

Tandzorg Amersfoort

Roos van Dekemastraat 29
3813 MT Amersfoort
T: 033 480 60 00
E: info@tandzorgamersfoort.nl

Bereikbaarheid

Onze praktijk is zeer goed te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Komt u met het openbaar vervoer? Onze praktijk is slecht op 2 minuten loopafstand (150m) van bushalte ‘Boomrijk’ (lijn 7)! Kom je met de auto? Op loopafstand van onze praktijk vind je gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden

Maandag      08:30 – 17:00
Dinsdag         08:30 – 17:00
Woensdag    08:30 – 17:00
Donderdag   08:30 – 17:00
Vrijdag           08:30 – 17:00